• 29 червня 2023
  • 521
4 переваги вишок-тур перед будівельними риштуваннями
4 переваги вишок-тур перед будівельними риштуваннями

Для робіт певного виду приставні драбини не будуть оптимальним вибором - незважаючи на те, виготовлені вони з алюмінієвого сплаву, дерева або склопластику. Драбини незручно використовувати, коли штукатурять, фарбують, встановлюють скло, кладуть цеглу або роблять покрівельні роботи. Але монтаж стаціонарних риштувань, які Ви багато разів бачили на будівельних майданчиках, потребує багато сил і витрат значного часу. У таких випадках вишки-тури перевершують всі інші конструкції!

1. Просто та швидко монтуються

Вишки тури є конструкцією для однієї людини, а, отже, навіть для приватних підприємців і майстрів вони - вдала альтернатива легким конструкціям для підйому на висоту (наприклад, драбинам). Навіть найгроміздкіші вишки, висота яких перевищує 15 м, монтуються однією людиною за декілька годин. У порівнянні зі складанням стаціонарних риштувань, не потрібна спеціальна підготовка оператора, вишка-тура монтується за простою схемою, вказаною в інструкції, яка додається.

2. Вишка-тура універсальна

Існує багато робіт, які вимагають великої стійкості або великого робочого майданчика, коли приставна драбина не підходить, так само як і будівельні риштування. Для таких робіт пересувні вишки-тури є корисною золотою серединою, адже їх можна в короткий термін просто встановити, а вони забезпечують великий робочий майданчик. Деякі вишки тури можуть бути поставлені на сходах і бордюрах, що буває корисно, якщо не вдалося завчасно відвідати об'єкт і дізнатися, в якому стані буде земля.

3. Вишка тура легка і просто транспортується

Драбини відомі своєю легкістю, їх можна переміщувати навіть транспортними засобами скромних розмірів. Власники драбин можуть швидко реагувати та виїжджати на завдання. У випадках, коли звичайні драбини можуть бути непридатними для роботи, а монтаж стаціонарних риштувань вимагає надто багато часу, вишка-тура ідеально підходить для термінових ремонтних робіт того ж дня. Комплект деталей для вишки-тури вільно поміщається в бусі або в кузові, вага вишки висотою 7 м - близько 200-300 кг.

4. Довговічні завдяки матеріалам, що не руйнуються

Деякі пересувні вишки-тури алюмінієві - зроблені з кольорового металу, не схильного до корозії, досить міцного і довговічного. Як правило, це велике вкладення коштів. Окупність залежить від того, як часто конструкції будуть використовуватися. Однак, за умови, що вишки-тури сталеві вчасно обслуговуються і проходять контроль кваліфікованим фахівцем, можна стверджувати, що звичайні пересувні вишки тури зі сталі також прослужать багато років. 

На заводі VIRASTAR виробляються вишки-тури за стандартами ДСТУ. Поверхня сталевих вузлів ретельно фарбується порошковою фарбою, помости виготовляють із вологостійкої фанери з антиковзним візерунком. Ми пропонуємо вишки тури різної площі, висотою від 2 м до 20 м. Незалежно від характеру бізнесу, Ви обов'язково знайдете у нас те, що відповідає Вашим вимогам. 

Якщо Вам потрібна невелика допомога, просто зателефонуйте нам, і один з наших ввічливих кваліфікованих експертів буде радий допомогти Вам!

Підписка на новини