• 7 лютого 2024
  • 128
Новинка: алюмінієва стрем’янка NOVA PLUS з лотком для інструменту
Новинка: алюмінієва стрем’янка NOVA PLUS з лотком для інструменту

Взимку 2024 року ми запустили у виробництво ще одну модель стрем’янок – VIRASTAR NOVA PLUS! Вона зроблена з алюмінієвого профілю перерізом 20х40 мм та 20х33 мм.  Її відмінність від попередньої моделі VIRASTAR NOVA полягає у наявності лотка для інструменту і гака для підвісу відра.

Чому ми запустили у виробництво стрем’янку з лотком для інструменту?

Займаючись багато років продажем обладнання для доступу на висоту, ми ретельно вивчали потреби покупців. Разом із надійністю та якістю висотної конструкції кожен покупець хоче отримати додаткові переваги, які підвищують зручність використання. Якщо є можливість придбати не просто стрем’янку, а стрем’янку з якимось «бонусом», наприклад, полицею для інструменту (приблизно за тією ж ціною ±3%), то покупець обере драбину з додатковою опцією. Тим більше, що ми самі знаємо на власному досвіді, що стрем’янка з лотком зручна у використанні.

Ми запланували випуск стрем’янок з лотком для інструменту з того моменту, коли налагодили виробництво алюмінієвих стрем’янок NOVA. Пройшов певний час, і ми втілили свою ідею в життя і розпочали випускати алюмінієві стрем’янки з полицею для інструменту. За базу було взято універсальну конструкцію односторонньої стрем’янки попередньої моделі. Просту конфігурацію алюмінієвої стрем’янки NOVA було доповнено незнімним лотком для інструменту. Щоб виключити випадкове перевертання лотка і падіння інструменту, коли Ви вже піднялися нагору і стали до роботи, ми зробили лоток таким, що не знімається. 

Багато отворів призначено для дрібного інструменту, який може Вам знадобитися для роботи на висоті. Гак для цеберка також присутній, це зручно, коли Ви щось миєте, фарбуєте або збираєте фрукти. Лоток з гаком звільняє руки для роботи, Вам не доведеться тримати речі в руках або вигадувати, куди їх можна покласти.

Міцний пластмасовий лоток розділений на відсіки, щоб виокремити дрібний інструмент, який туди покладений.

Як уся фурнітура драбин і стрем’янок VIRASTAR, лоток для інструменту виконаний в синьому кольорі.

Алюмінієва одностороння стрем’янка VIRASTAR NOVA PLUS витримує 150 кг ваги, тобто, Ви зможете піднятися нагору з інструментом, відром, тим, що потрібно для роботи.

Чіткий протиковзкий візерунок щаблів добре відчувається, коли Ви сходите на робочий майданчик, котрий, до речі, теж має антиковзке рифлення. Верхня сходинка 26х26 см (вона ж – майданчик) дозволяє впевнено стати обома ногами. Платформа автоматично фіксується при розкладанні стрем’янки.

Ми подбали про спеціальну рифлену поверхню опорних наконечників, щоб драбинка не ковзала по підлозі, а міцно стояла навіть на гладенькій поверхні.

Сподіваємось, Вам подобається наша остання модель стрем’янки VIRASTAR NOVA PLUS. Ви можете замовити її просто зараз!

Також Вам може бути цікавою стаття про нашу розробку – алюмінієві підмостя PETROS!

Підписка на новини