• 25 вересня 2023
  • 714
Трьохсекційні драбини: призначення та використання
Трьохсекційні драбини: призначення та використання

Що таке трьохсекційна драбина? Це драбина, яка має 3 секції, скріплені між собою (одна секція може бути знімною). Такі моделі надають набагато більше можливостей доступу на висоту. Трьохсекціні драбини можуть розкладатися як:

  • альфа-стрем’янка (перевернута літера У),
  • двостороння стрем’янка,
  • приставна драбина з можливістю висування.

Для якої роботи зручно використовувати трьохсекційні драбини?

Ремонт ліхтарів та заміна ламп

Драбина у положенні α- стрем’янки стійко стоїть на землі, не спираючись на вертикальну опору (стовп або стіну). Можливість регулювання висоти – це додаткова перевага 3-секційної драбини.

Робота на сходових маршах

У під’їзді, у громадських закладах, коли треба зробити ремонт або інші роботи, стане в нагоді універсальная трьохсекційна драбина з функцією сходових маршів. Але не всі трьохсекційні драбини можуть розкладатися для роботи на сходинках. Для цього повинна зніматися третя секція, щоб підпирати двосекційну драбину-стрем’янку. Цей момент треба уточнювати у продавця, якщо Ви вирішили трьохсекційна драбина купити.

Заміна реклами на білбордах

Рекламні щити потребують періодичного сервісу і заміни. Поставивши перед банером трьхсекційну драбину в положенні альфа-стрем’янки або притуливши розкладену по максимуму приставну драбину, можна виконати заміну рекламного матеріалу.

Прокладання ліній інтернету

Працівники інтернет-компаній часто користуються 3-секційними драбинами, щоб тягнути кабелі інтернету. Драбина може транспортуватися на даху автівки, прикріплена до верхнього багажника.

Ремонт обладнання на вулиці та у приміщеннях

Для ремонту датчиків, обладнання на виробництві, у цехах застосовуються трисекційні драбини. У спортзалах, у школах, магазинах для робіт на висоті також підходять драбини з трьох секцій.

На будівельному майданчику

При будівництві житла чи інших споруд треба підійматися, щоб закріпити дещо, встановити або налагодити. Без такого універсального інструменту, як трьохсекційна драбина, не обійтися.

Для доступу на дах

Коли потрібно виконати ремонтні роботи на даху і нема можливості потрапити на дах зсередини, можна зробити це, піднявшись по трьохсекційній драбині, якщо дозволяє висота.

Ремонт дверей з ролетами

На ринках деякі павільони обладнані ролетами. Щоб їх обслуговувати, доцільно використовувати трьохсекційну драбину.

Трьохсекційні драбини мають широке застосування як у професійній сфері, так і в побутовому плані, наприклад, на дачі для збору фруктів або ремонту будівлі. У нас Ви знайдете якісні трисекційні драбини, які відповідають європейським стандартам EN 131 та українським ДСТУ.

У нас знайдеться потрібна Вам трьохсекційна драбина купити яку можна з доставкою за найнижчими цінами!

Телефонуйте!

Вас може зацікавити Блог Переваги використання переносних драбин.

Підписка на новини