• 15 вересня 2023
  • 360
Вишка-тура – для яких робіт використовується?
Вишка-тура – для яких робіт використовується?

Що таке вишка-тура? Це зроблена з металу будівельна конструкція, яка дозволяє працівникам підійматися на висоту. Вона має ролики для зручного пересування, додаткові секції для набору висоти. Найвищі вишки тури сягають у висоту до 20,7 м. Є певна збіжність з риштуванням за призначенням, і ті, й інші використовуються будівельниками, але головне, що їх різнить – це здатність вишок-тур пересуватися. Працівники вже багато років мають можливість безпечно і зручно підняти нагору матеріал для роботи і виконувати завдання на певній висоті на протиковзкому помості з огородженням з 4 боків.

Де застосовуються вишки тури?

Вишка-тура потрібна на будмайданчику, на складі, на виробництві, у сільському господарстві тощо.

Працівники різних галузей застосовують вишки-тури.

Ремонт і реставрація фасаду будівлі

Нові будівлі можуть потребувати облицювання, тоді зручно встановити поруч вишку-туру, висота якої може сягати 20,7 м, і, починаючи зверху, виконувати ремонт фасаду, поступово зменшуючи висоту вишки. Для цього знімається проміжна секція, і висота вишки тури зменшується на 1,2 м. Вишка-тура застосовується також для реставрації і ремонту всередині будівлі. Тура має колеса, тому її легко можна пересунути на інше місце.

Оновлення історичних пам’яток

Щоб оновити пам’ятник, також можна використати вишку туру. На помост зручно покласти матеріали та інструмент, який застосовує майстер.

Встановлення кондиціонерів

Якщо кондиціонер встановлюється на будь-якому поверсі до 7, також можна скористатися вишкою-турою. Вона може стати під стіною будинку, а майстер - зручно і безпечно зробити монтаж зовнішнього блоку кондиціонеру.

Ремонт даху

Це кропітка робота, яка нерідко потребує зняття старого покриття даху, обробки дерев’яних балок протигрибковим розчином, вкладання нового покриття. На помост вишки тури можна покласти і зняте старе покриття, і нове, яке буде вкладатися, а також інструменти для роботи.

Обрізка дерев

Часто для обрізки дерев приганяють автовишку. Але, якщо нема такої можливості, в пригоді стане вишка-тура. Вона може набути потрібної висоти шляхом нарощування секцій. На майданчику зможе безпечно розташуватися оператор, який зрізатиме сухе гілля.

Прокладання вентсистем

Канали для повітря йдуть вгорі, тому дістатися до них буває проблематично. Щоб зробити налагодження вентиляційних систем в будівлі, монтують у приміщенні вишку-туру, на яку підіймаються працівники. Вишки тури купити можна вузенькі, а можна широкі – з майданчиком 2х2 м, тоді на помості поміститься і робочий, і інструмент, і матеріали.

Для багатьох інших справ також використовується вишка тура купити яку Ви можете просто зараз, на сайті виробника. Компанія VIRASTAR виготовляє низькі і високі, широкі і вузенькі вишки-тури ціна на які є досить демократичною.

Телефонуйте нам, щоб дізнатися умови доставки, вартість комплектуючих, характеристики вишки тури!

Підписка на новини