• 16 листопада 2023
  • 335
Як розкласти шарнірну драбину в різних положеннях?
Як розкласти шарнірну драбину в різних положеннях?

TRANSFORMER VIRASTAR - багатофункціональна чотирьохсекційна драбина. У цій серії випускаються драбини 3х4, 4х4, 5х4 сходинок. Завдяки зручній шарнірній системі розкладну драбину можна легко та швидко розкласти у різних положеннях. Ми покажемо Вам усі положення одне за одним.

Двостороння стрем'янка

Складана шарнірна драбина поставляється у положенні зберігання. Поставте драбину на землю стабілізаторами донизу. Візьміться за рухливі елементи шарнірів по черзі з кожного боку, відведіть їх та відпустіть. Крайню секцію драбини підніміть на 90°. Знову відведіть пелюстки шарнірів і відпустіть їх. Підніміть крайню частину драбини догори. Аналогічні дії виконайте з іншого боку драбини. Ви отримаєте складену навпіл драбину. Середні шарніри також розблокуйте. Розставте дві половинки драбини на певну ширину. Вітаємо - Ви розклали драбину як двосторонню стрем'янку!

Приставна драбина

Візьміть драбину, поставлену в положення двосторонньої стрем'янки. Розблокуйте елементи середніх шарнірів і підніміть одну половину драбини, зробіть це ще раз – драбина розкладеться у положенні приставної. Це максимальне за висотою положення, яке надає найвищу робочу висоту. Приставте драбину до вертикальної поверхні (стіни або стовпа) і піднімайтеся для роботи.

Драбина з консоллю

Спустіться з приставної драбини. Розблокуйте один із крайніх шарнірів, зігніть драбину літерою Г. Це положення називається «драбина з консоллю». Його зручно використовувати поблизу даху одноповерхової будівлі, коли потрібно впертися на стіну, але при цьому дистанціюватися від неї.

Робочий помост

Розблокуйте шарнір з іншого боку, зігніть іншу крайню секцію драбини, і Ви отримаєте робочий помост. Шарнірна драбина TRANSFORMER VIRASTAR 3х4 постачається фанерними настилами, які перетворюють драбину на повноцінний робочий помост. Працюючи на такому помості, Ви зможете охопити широкий фронт робіт, роблячи кілька кроків по помосту.

Драбина-акордеон

Розблокуйте середні шарніри і натисніть на середню частину помосту, щоб драбина стала буквою М. Після розблокуйте крайні шарніри і пригніть бокові секції драбини. Повністю складіть драбину для компактного зберігання чи транспортування.

Для отримання повноти інформації дивіться відео, яке ми зняли для кожної драбини TRANSFORMER VIRASTAR!

Щоб замовити драбину, натисніть кнопку купити або зателефонуйте нам за номером, вказаним у розділі Контакти!

Бажаємо успішних покупок!

Підписка на новини