• 27 лютого 2024
  • 204
10 професій, де застосовують стрем’янки
10 професій, де застосовують стрем’янки
  • Сервіс автомобілів

Всім автомобілям періодично необхідне миття, а службовим авто ще й обслуговування мигалки. Щоб зручно дістати до верху машини, стають на стрем'янку. Алюмінієва стрем'янка NOVA VIRASTAR підходить для сервісу авто.

  • Ремонт верстатів чи обладнання

На підприємстві обладнання, життєво важливе для виробництва, має бути полагоджено в терміновому порядку. Як правило, верстати та інші агрегати досить високі, і для їх ремонту необхідна драбина-стрем'янка. Алюмінієві двосторонні стрем'янки дозволяють налагоджувачу зайняти зручне положення, щоб відремонтувати обладнання.

  • Мийка вікон

Така, здавалося б, незначна справа, як миття вікон, насправді теж дуже важлива. Адже через вікна потрапляє світло у приміщення. А це відображається на умовах для роботи. Утримувати вікна в чистоті – це також важливо. Для миття скла стане в нагоді одностороння стрем'янка з гаком для відра – так не потрібно тримати все на вазі, руки будуть вільні для роботи.

  • Проведення електропроводки

Сучасний світ дуже залежить від електрики. При будівництві будинку важливим етапом є проведення електропроводки. Житловий будинок чи виробниче приміщення не може обійтися без світла. Щоб провести або полагодити проводку, електрику може знадобитися стрем'янка. Найкраще вибирати драбину зі скловолокна або дерев'яну, як, наприклад, VIRASTAR STEPPER.

  • Технологічний контроль за баками, цистернами чи ємностями

У харчовій промисловості баки та цистерни – це базові ємності, великі за розміром, але незамінні для випуску продукції. Обслуговування баків, контроль за технологічним процесом, ремонт датчиків та регуляторів вимагають, щоб майстер піднявся на рівень бака. Алюмінієва стрем'янка може використовуватися в харчовій промисловості, оскільки її легко мити, вона не іржавіє і має великий ресурс служби.

  • Розкладання товару в магазині

Магазини – це те місце, де ми часто буваємо. Ми звикли брати з полиць потрібний товар. А ось щоб розкласти товар по поличках, де його зручно брати покупцям, продавцям часто потрібні драбини. Враховуючи, що доведеться часто переставляти драбину з місця на місце, краще вибирати легкі стрем'янки з алюмінію. Алюмінієві стрем'янки Ви знайдете тут.

  • Ремонт сільгосптехніки

У нашій країні аграрний сектор має велике значення. Сільськогосподарські машини – базові механізми, без яких галузь не може існувати. Призначені для різних цілей, різних конструкцій та розмірів, машини для сільського господарства є у кожного фермера і сільгосппідприємства. Ремонт техніки, особливо великої, може вимагати залучення допоміжних конструкцій, таких як стрем'янки. Алюмінієві стрем'янки VIRASTAR підходить для ремонту сільськогосподарської техніки.

  • Штукатурка та фарбування стін

Коли будується новий будинок, його опорядковують, щоб людям було комфортно перебувати в приміщеннях. Стіни часто штукатурять, а потім фарбують, або клеють шпалери, або іншим способом облагороджують стіни і стелю. Враховуючи зріст людини, висота приміщень, як правило, не менше 2,8 м. Щоб дістати до верхнього краю стіни та до стелі, зручно ставати на стрем'янку. Алюмінієві стрем'янки просто створені, щоб допомагати в ремонті. Робочу висоту алюмінієвої стрем'янки легко підібрати за таблицею, знаючи, на якому рівні доведеться працювати.

  • Заміна ламп, встановлення світильників

З настанням темного часу доби ми почуваємося некомфортно, якщо поруч не горять ліхтарі. Щоб забезпечити видимість увечері та вночі, електрики встановлюють ліхтарі та світильники, змінюють лампи, проводять ремонт автоматичного обладнання. Якщо ліхтар розташований на висоті до 4 м, для його обслуговування підійде стрем'янка з 8 сходинками.

  • Робота на складі

Склади – це важливі приміщення для логістики. Без них товари, продукція та інші важливі речі було б важко перевозити. Зберігати товари на складі потрібно не безладно, а розміщуючи їх на полицях стелажів. 

Щоб покласти або взяти щось із полиці, на складах застосовують різні види конструкцій для підйому – платформи, навантажувачі, підйомники, стрем'янки та драбини. Алюмінієві стрем'янки зручні тим, що їх легко переносити на робоче місце, не потрібно електроживлення, як для підйомників, не потрібний широкий прохід, як для платформ. Стрем'янки використовуються без упору на вертикальну поверхню, як у випадку з приставними драбинами. Високі стрем'янки надають доступ на висоту до 4 м.

Ви можете вибрати алюмінієві односторонні стрем'янки, двосторонні алюмінієві стрем'янки, дерев'яні стрем'янки, стрем'янки з лотком для інструментів.

Якщо у Вас є питання, яку стрем'янку купити для Вашої роботи, телефонуйте нам, ми порадимо найкращу модель стрем'янки та скажемо, які зараз є знижки!

Бажаємо успішних покупок!

Читайте також «Трьохсекційні драбини: призначення та використання».

Підписка на новини