• 16 серпня 2023
  • 777
5 запитань про будівельні риштування
5 запитань про будівельні риштування

Як провідній компанії з виробництва будівельних риштувань, наші клієнти нам часто ставлять запитання про будівельні риштування. У цій статті ми зібрали 5 основних питань та відповіли на них найбільш докладно.

Навіщо потрібні будівельні риштування?

Риштування - це тимчасово зведена конструкція з платформами, що використовується для доступу на висоту і дає робочим достатньо місця для виконання роботи. Риштування будівельні також використовуються для зберігання будівельного обладнання та матеріалів без турбот, пов'язаних з підйомом та спуском сходами, будівельники в такому разі економлять час, і це набагато безпечніше, ніж щоденний підйом матеріалів драбиною.

Чи буде вільний прохід у будівлю, якщо стоять будівельні риштування?

Роботи на будівельних риштуваннях можуть виконуватися в непикові години, що означає відсутність обмежень на щоденний доступ до будівлі. Можливо, будівельникам потрібно буде отримати дозвіл на тимчасове закриття тротуару або вулиці до завершення робіт. Вам потрібно буде встановити огородження та знаки на пішохідних доріжках поблизу, щоб попередити людей про те, щоб вони трималися подалі, а також забезпечити доступ до тротуару для людей з обмеженими можливостями.

Чи потрібно звертатися по дозвіл?

Якщо будівельні риштування зводяться на Вашій території, Вам не потрібно звертатися за дозволом. Однак, якщо будівельні риштування встановлюються на дорозі загального користування, шосе, тротуарі або пішохідній доріжці або над ними, буде потрібен дозвіл.

Чи можна зводити будівельні риштування на нерівній поверхні?

З міркувань здоров'я та безпеки будівельні риштування не можна встановлювати на нерівній поверхні.

При цьому може збільшитися ризик обвалення або падіння частин риштувань і наражання на небезпеку робітників. Земля повинна бути якомога рівною і витримувати вагу будівельних риштувань за будь-яких погодних умов.

Як Ви забезпечуєте безпеку та здоров'я працюючого персоналу?

Незалежно від того, наскільки великий чи маленький проект, безпека всіх людей, які беруть участь у проекті, має вирішальне значення. Нашим головним пріоритетом є здоров'я та безпека працівників та населення загалом. Ми дотримуємось суворої політики охорони праці та техніки безпеки. Щоб запобігти падінню робітників та матеріалів з будівельних риштувань, встановлюються поручні, риштування закриваються сіткою.

У нас Ви можете будівельні риштування купити за найвигіднішою ціною. Чому? Тому що виробляються наші будівельні риштування на українському заводі, де налагоджено масове виробництво, і ми маємо можливість встановлювати вигідні для покупців ціни.

На нашому сайті Ви можете купити рамні риштування, клино-хомутові, а також міні-підмостя та вишки-тури. Якщо у Вас є якісь запитання, Ви можете їх поставити нашим привітним та кваліфікованим менеджерам. Для цього наберіть один із номерів у розділі Контакти.

Також читайте наш Блог Робота на риштуваннях під час літньої спеки.

Бажаємо успішних покупок!

Підписка на новини