• 11 квітня 2024
  • 118
5 весняних робіт для стрем’янки
5 весняних робіт для стрем’янки

Після холодів настала весна, додався світловий день, хочеться більше робити, більше часу проводити на вулиці. Звичайно, велике поле діяльності для власника стрем'янки відкривається у приватному домоволодінні, але, чесно кажучи, робота на висоті є як у приватному будинку, так і у квартирі.

Які роботи навесні можна виконати, використовуючи стрем'янку?

  1. Прищепити гілки до фруктового дерева. Якщо Ви експериментуєте в садівництві, рання весна – час, щоб прищепити гілки до фруктового дерева. Щоб вибрати відповідну гілку, зручно використовувати стрем'янку.
  2. Вимити вікна. Навесні сонце щедро посилає нам свої промені. У яскравому світлі стає видно, що шибки за рік забруднилися. Зазвичай із підлоги важко дістати до верхнього краю вікна. Проста алюмінієва стрем'янка допоможе Вам вимити вікна та протерти їх насухо. А стрем'янки з гаком та полицею для інструменту ще зручніші – Ви можете повісити цебро з водою або покласти в нього ганчірки та засіб для очищення скла. Мешканці приватних будинків можуть помити вікна з двору. Тут без стрем'янки не обійтися.
  3. Прибрати цвіль у кутах. Якщо в сирий період року у Вашій оселі з'явилася пліснява, прибрати її можна за допомогою усіляких засобів. До верхніх кутів просто дотягнутися Вам допоможе розкладна стрем'янка, яку Ви всю зиму зберігали на балконі.
  4. Знайти літній гардероб. Різке потепління вимагає такої ж різкої зміни одягу. Вам знадобляться легкі сорочки, футболки та сукні. Швидше за все, за зиму на зручні нижні полиці перекочували светри та кофти. Тепер настав час переселити їх на антресолі. Щоб дістати весняно-літній гардероб та акуратно скласти на верхніх полицях шапки, Вам знадобиться стрем'янка. Невелика алюмінієва стрем'янка на 3 сходинки якраз підійде для цієї роботи.
  5. Зняти та повісити штори. У хорошу погоду білизна сохне набагато швидше, а штори та тюль – і поготів. Навесні багато хто помічає, що фіранки запилилися. Якщо Ви не любите знімати та вішати штори через те, що під час цієї роботи затікають руки та шия, то використання стрем'янки дозволить Вам набагато комфортніше виконати це завдання. Можливо, Ви навіть позбавитеся неприязні до цієї роботи.

Якщо Ви живете у приватному будинку, справ на стрем'янці у Вас, зрозуміло, хоч греблю гати! Від обрізки гілок до встановлення власного баскетбольного кільця у дворі. Головне - це наявність відповідної стрем'янки купити яку Ви можете просто зараз на нашому сайті.

Для Вас у нас є тематична стаття «10 професій, де застосовують стрем'янки».

Підписка на новини