• 7 грудня 2023
  • 340
Чи потрібна мені стрем’янка, якщо я живу в квартирі?
Чи потрібна мені стрем’янка, якщо я живу в квартирі?

Людям, які живуть у квартирах, насправді не потрібна вдома висувна драбина — їм не доведеться чистити жолоби чи вікна зовні, тому немає сенсу купувати довгу драбину в маленьку квартиру, де немає місця для її зберігання. Однак стрем’янки потрібні кожному, незалежно від того, чи живе він у квартирі або у триповерховому котеджі. 

Стрем’янки незамінні вдома: 

  • для доступу до верхніх полиць шафи, 
  • для заміни лампочок, 
  • щоб зняти або повісити штори, 
  • для генерального прибирання або ремонту.

І це набагато безпечніше, ніж використовувати стілець або навіть стіл як засіб доступу на висоту.

Стрем’янки невеликі, їх легко зберігати, можна навіть вішати на дверний гачок, щоб максимально ефективно використовувати невеликий простір. У крайньому випадку, парочку стрем’янок можна використовувати як додаткові стільці, коли до Вас приходить багато гостей. А якщо драбина потрібна Вам для нечастих робіт, Ви можете перетворити її на предмет інтер'єру, наприклад, на підставку для рослин або на невелику книжкову шафу. Можна навіть поставити стрем’янку в кутку, щоб виставити на ній дрібнички.

Які алюмінієві стрем’янки купити можна в українського виробника VIRASTAR? На вибір одностороння алюмінієва стрем’янка NOVA або двостороння алюмінієва стрем’янка GORA.

Міцні алюмінієві стрем’янки NOVA мають глибокі щаблі для легкого та комфортного використання, а також високу дугу безпеки. У закритому положенні їхня товщина зовсім невелика, що дозволяє поміщати їх між шафами або поруч із побутовою технікою. Їх навіть можна зберігати за дверима або вішати на гак, щоби не заважали. Вони економічні, їх може дозволити собі кожен, і ці драбини-стрем’янки стануть незамінним обладнанням для раптової або, навпаки, запланованої роботи по дому. Якщо Ви налаштуєтеся купити алюмінієву стрем’янку зараз, то зможете легко повісити новорічні прикраси.

Як альтернатива є двостороння стрем’янка з алюмінію VIRASTAR GORA, яка компактніша, оскільки вона не має дуги безпеки, але також здатна надати значну робочу висоту. Наприклад, робоча висота стрем’янки 2х8 становить 3,45 м. Доступні моделі з двостороннім доступом з кількістю сходинок від 2х2 до 2х8, кожна з драбин має глибокі щаблі для комфортного використання протягом тривалого часу.

На ці стрем’янки надається гарантія від виробника, що означає, що Ви можете купувати їх з упевненістю, знаючи, що стрем’янки VIRASTAR послужать Вам для багатьох справ по дому та поза домом.

Отже, ми з Вами дійшли висновку, що більшості мешканців квартир кількасекційна драбина для повсякденного використання не потрібна, а ось стрем’янка має бути в кожному домі. Але, зрозуміло, є ситуації, коли двох- чи трьохсекційні драбини також використовують у квартирах. Про 3-секційні драбини ми радимо прочитати статтю «Трьохсекційні драбини: призначення та використання».

Бажаємо успішних покупок!

Підписка на новини