• 17 січня 2024
  • 221
Переваги рамних будівельних риштувань
Переваги рамних будівельних риштувань

В Україні найпоширеніший тип будівельних риштувань – рамні риштування.

Для яких проектів застосовуються рамні будівельні риштування?

Стійкість рамних риштувань не залежить від іншої конструкції. Горизонтальні та вертикальні опори, перетинаючи, утворюють сітку, надають місця для настилів та робочих ярусів, які дозволяють бригадам безпечно працювати на висоті.

Будівельні рамні риштування:

  • зводяться до рівня робочої висоти,
  • надійно встановлюються на землі,
  • закріплюються до фасаду будівлі,
  • мають огородження вздовж настилів,
  • дошки настилів мають протиковзку поверхню.

Основна перевага рамних риштувань – вони надзвичайно універсальні. Замість того, щоб жорстко кріпитися до будівлі, вони зручно надбудовуються, монтуються і демонтуються, ніж підвісні риштування.

Незалежно від обсягу проекту, будівельні рамні риштування широко застосовуються і є оптимальним варіантом для будівельних компаній, які виконують роботи на висоті.

Як можна використовувати рамні риштування?

Будівельні риштування рамного типу є одним з найуніверсальніших варіантів висотних конструкцій на будмайданчику.

Ремонт фасаду та прибирання

Рамні риштування ідеально підходять для доступу до зовнішньої частини будівлі.

Фарбування, заміна вікон, навіть прибирання багатоповерхівок – це можна виконувати, стоячи на рамних риштуваннях. Фактично, це найкраще обладнання для реставрації фасаду старих або навіть історичних будівель, оскільки рамні риштування не ушкоджують фасад.

Технічне обслуговування та ремонт

Планові роботи з технічного обслуговування та ремонту будівель ускладнені, якщо використовувати підвісні риштування, оскільки вони зазвичай заважають роботі. Рамні риштування, навпаки, дозволяють безпечно виконувати роботи з ремонту та заміни покрівлі, чищення водостоків, встановлення нових вивісок.

Багатоповерхове будівництво

Риштування рамного типу також підходять для нових будівельних проектів, особливо коли бригада будівельників зводить багатоповерховий будинок. Яруси легко надбудовуються, дозволяють працювати на різних рівнях, завдяки чому бригада може щодня перемикатися між кладкою цегли, бетонуванням та монтажем конструкцій, не втрачаючи при цьому часу.

Які переваги рамних риштувань?

Безпечне робоче місце

Рамні риштування спроектовані так, щоб стояти без зовнішньої підтримки, вони дуже надійні. Завдяки своїй окремо стоячій конструкції мінімізований ризик обвалення і падіння.

Для забезпечення робітників можуть бути встановлені додаткові борти, огородження та сітки.

Швидкий монтаж та демонтаж

Якщо збірка КХР вимагає застосування інструментів та кріпильних деталей, то рамні риштування набагато швидше зводяться. Це означає економію часу та витрат, можливість закінчити проект у зазначений термін.

Мінімальні витрати

У той час, як інші типи будівельних риштувань вимагають прикріплення до будівлі, окремо стоячі рамні риштування цього не вимагають. Зовнішні опори (стабілізатори та домкрати) можна використовувати, щоб зробити риштування стійкішими, запобігаючи розгойдуванню від сильного вітру або негоди.

Доступність

Зробіть будь-який простір доступним для будівельних робіт завдяки адаптованій конструкції рамних риштувань. Це універсальна система, призначена для роботи на висоті, дозволяє бригадам безпечно виконати своє завдання.

Виготовлено професіоналами

На заводі VIRASTAR виробляються рамні риштування відповідно до стандартів якості, на сучасному обладнанні, з контролем операцій та готової продукції загалом. Ми стежимо за якістю рамних риштувань, щоб Ви могли безпечно працювати на висоті. Якщо Ви хочете поповнити свій інвентар будівельними риштуваннями – телефонуйте нам або замовляйте зворотний дзвінок!

Також читайте Блог «Риштування – корінням з давнини».

Підписка на новини