• 9 січня 2024
  • 250
Реконструкція будинку: звертайтеся до надійних фахівців із будівельних риштувань
Реконструкція будинку: звертайтеся до надійних фахівців із будівельних риштувань

Для ремонту та відновлення зруйнованих будівель застосовуються будівельні риштування.

Клино-хомутові риштування можна зводити у висоту до 30 м, рамні риштування – до 40 м у висоту, ригельні – до 60 м для опоряджувальних робіт (для цегляної кладки висота ригельних риштувань – до 40 м).

Нерідко будівлі доводиться раніше очищати, щоб уможливити ремонт. Однак у багатьох випадках незручності можна звести до мінімуму, якщо будівельник-реставратор має відповідного фахівця з риштувань.

Відсутність можливості переїзду та купівлі чи оренди нового житла, життя у звичному районі – це причини, коли мешканці хочуть, щоб відновили їхній зруйнований будинок якнайшвидше. У разі значних пошкоджень ремонт має на увазі дещо більше, ніж просто косметичний ремонт: необхідно усунути пошкодження, оновити будівельну технологію, а також можливо повністю замінити електрику, опалення і воду. Завдяки будівельним риштуванням можна піднятися на висоту до 40 м і зробити ремонт будівлі як в окремому місці, так і вздовж усього фасаду.

Правильні будівельні риштування можуть прискорити проект

Окремі будівельні риштування забезпечать оптимальний доступ для будівельників та інших фахівців.

Конструкція риштувань витримує достатнє навантаження, щоб будівельники могли покласти на помост цеглу, цемент, утеплюючі матеріали. Якщо інші квартири не потребують ремонту, будівельні риштування не будуть загороджувати їхні вікна. «Металеву будівельну павутину» можна звести лише на потрібній ділянці. Підйом на верхні яруси здійснюється драбинами рам. Додаткові сходи, що ускладнюють конструкцію риштувань, не потрібні.

Але обов'язково повинні бути огородження вздовж настилів, щоб робітники могли безпечно виконувати роботу.

Основою стійкості будівельних риштувань є опорні п'яти (черевики) або домкрати, коли місцевість нерівна і потрібно вирівняти будівельні риштування, щоб нівелювати перепад висот.

Коли справа доходить до ремонту будівлі, ми рекомендуємо Вам звернутися до провідного виробника будівельних риштувань компанії VIRASTAR, за якою значиться багато успішно виконаних проектів, де були використані будівельні риштування Вірастар.

Зателефонуйте нам, щоб розрахувати оптимальний комплект риштувань зі знижкою!

Також Вам може бути цікавою стаття з нашого Блога «Чи можна працювати на будівельних риштуваннях узимку?»

Бажаємо успішних покупок!

Підписка на новини