• 29 листопада 2023
  • 276
Вишка-тура КОМПАКТ - маленькі професійні риштування
Вишка-тура КОМПАКТ - маленькі професійні риштування

Існує безліч ситуацій, коли драбина – не найкращий спосіб працювати на висоті. Коли завдання ризиковано виконувати за допомогою драбини, найкраще підходять пересувні вишки-тури, їх нескладно зібрати самостійно. КОМПАКТ VIRASTAR призначена для використання однією людиною, а зібрати вишку-туру легко можна навіть двом новачкам.

Продумана конструкція вишки тури робить простими транспортування та монтаж:

  • встановлюються дві бази на колесах та з домкратами,
  • монтується діагональ,
  • встановлюються перші драбини-рами,
  • ставлять горизонтальні гантелі,
  • стяжки надягають на прапорцеві замки,
  • за необхідності нарощують рами у висоту, чергуючи їх з гантелями,
  • через кожні 3 яруси конструкцію посилюють об'ємною діагоналлю,
  • кожна наступна рама фіксується стяжками,
  • на потрібній висоті встановлюється настил,
  • завершує конструкцію секція огородження червоного кольору.

Для вищих моделей передбачені стабілізатори, які кріпляться до кожного кута, щоб забезпечити додаткову безпеку людині, яка працює на вишці-турі. Є додаткові борти, які забезпечують Вашу безпеку та запобігають падінню чогось із платформи на землю, що потенційно може травмувати людей.

Вишка тура опціонально оснащується додатковим комплектом для сходових маршів, щоб Ви могли використовувати VIRASTAR КОМПАКТ там, де різна висота місцевості ускладнює встановлення – наприклад, на зовнішніх сходах університетських корпусів, де заміна зовнішніх ліхтарів є важливою, але ризикованою роботою.

Оскільки вишка-тура КОМПАКТ є нарощуваною конструкцією, Ви можете придбати додаткові секції в міру необхідності: можна почати з вишки-тури КОМПАКТ 1+1, добудовуючи її вгору, коли це буде потрібно. Купівля додаткових секцій виявиться дуже корисною, і це, безумовно, безпечніше, ніж використання драбин. Плюс Ви зробите набагато більше, не піднімаючись і не спускаючись за інструментами та матеріалами, які можна взяти із собою на робочий майданчик. У кожен комплект проміжних секцій входять бічні драбини, стяжки та гантелі.

Вишка-тур уже вкомплектована міцними колесами, оснащеними гальмами, що керуються пальцями ніг, які надійно фіксують вишку-туру на місці під час використання. Вам не доведеться турбуватися про те, що вона покотиться, а Ви будете щосили чіплятися за неї.

Вишка тур VIRASTAR КОМПАКТ без проблем транспортується у вантажівках та бусиках. Окремі компоненти є досить легкими, щоб їх можна було переносити. Завдяки тому, що кожен вузол пофарбовано у свій колір, монтаж простий і зрозумілий. Вишки тура швидко збираються навіть у обмеженому просторі.

Якщо Ви хочете замінити свою драбину на щось міцніше або хочете зайнятися різноманітнішою роботою і виявляється, що драбина просто не підійде в такій ситуації, тоді найкраще рішення – це VIRASTAR КОМПАКТ вишка тура купити. Така будівельна конструкція є відмінним співвідношенням ціни та якості!

Зателефонуйте нам, щоб дізнатися про знижки!

Також читайте статтю у блозі «4 переваги вишок-тур перед будівельними риштуваннями».

Підписка на новини